Izvor: ALO
14.05.2024 u 13:45
0

BOGDANA NOSILA CECINU VENČANICU OD 100.000 MARAKA Evo kako je izgledala kad se udala za Veljka

Veljko i Bogdana su se venčali u Hramu Svetog Save

Veljko i Bogdana Ražnatović su danas dobili trećeg sina, a o njihovoj svadbi, koja je bila 24. novembra 2019. godine, pričalo se danima.

Svadba decenije, kako su je mnogi nazvali, bila je iz tri dela – u Bogdaninom rodnom Titelu, potom u Hramu Svetog Save i na kraju u jednom elitnom, beogradskom hotelu.

Bogdana je na crkvenom venčanju nosila elegantnu Cecinu venčanicu, u kojoj se folk zvezda 1995. godine udala za Željka Ražnatovića Arkana.

 

VELJKO OTKRIO NA KOGA LIČI BEBA ISAIJA! Ražnatović puca od sreće, treći sin isti je… Ovako se oseća mama Bogdana

 

Skupocena, glamurozna venčanica, koja je koštala 100.000 maraka, kako se tada pisalo, i koju je Ceca kupila u Milanu, komentarisana je godinama. U njoj se udala i Cecina sestra Lidija, pa ne čudi što je postala deo tradicije i porodičnog nasledstva.

Veljko je blistao u elegantnom, crnom smokingu. Venčao ih je vladika Stefan Šarić, koji je porodični sveštenik Ražnatovića već dugi niz godina.

Posle crkvenog venčanja, Veljko i Bogdana su se jedno drugom zakleli na ljubav i pred matičarem, u hotelu. Jedan od najemotivnijih trenutaka, kako su domaći mediji tom prilikom izvestili, bio je kada je mladencima Saša Matić zapevao njihovu omiljenu pesmu, “ Hoću da ostarim sa tobom“. Prisutni su otkrili da Veljko i Bogdana nisu mogli da obuzdaju emocije, da su se sve vreme ljubili i grlili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter