Izvor: BSC Happy
22.12.2023 u 07:38
0

ON SE PRVE ŽENE BOJAO VIŠE NEGO SVE POLICIJE: Ovo je KALEZIĆ govorio o ARKANU!

Zoran Kalezić o Željku Ražnatoviću: On se svoje prve žene bojao više nego od sve policije ovoga sveta. Plašio se više nje nego bilo čega drugog. Sećam se kocka i gubi 100-200 hiljada maraka. Prekine da igra da bi otišao da okupa sinove i da ih stavi u krevet, i onda se vrati da kocka. Sad vidite vi šta je žena. Jedini put kad sam sam imao problem sa Željkom one godine kada je Obilić bio prvak. E sad da li je Obilić bio ili nije bio najbolji u Jugoslaviji… U svakom slučaju bio je prvak. Ja sam sećam zove me on, a inače me je zvao „viteže“, i kaže: „Hoćeš li ti viteže otpevati neku pesmu na ovoj proslavi?“ Kažem da hoću. Dođem ja i zamisli koju mi je pesmu tražio – Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. Rekoh: „Ja tu pesmu ne pevam.“ Pita on mene da li znam pesmu, rekoh da znam ali da neću da je pevam, kažem: „Evo ima tu drugih mojih kolega pa mogu oni.“ Ja nisam mogao da prihvatim da pevam tu utopiju. Ej oni nas pobiše, uništiše nas, a ja da pevam – Ne može nam niko ništa. Video sam tada u njemu da mu je proradila ona njegova nekontrolisana krv koja mu je udarila u glavu. Kaže on meni: „Pa znaš li ti šta radiš, ja sam u stanju da ti pucam u glavu!“ Rekoh mu: „Znam da jesi, ali znam i da nećeš.“ Ali nisam se pojavljivao posle jedno dva meseca. Kada smo se sreli posle toga bilo je sve u redu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter