Izvor: bsc happy
13.04.2024 u 09:45
0

PROKLETSVO „NANE“! LEGENDARNOG BEOGRADSKOG KLUBA GDE SU NAJŽEŠĆI SA ASFALTA IZLAZILI: Hladnokrvna ubistva i krem podzemlja 90tih do Arkana i Žike Živca

Klub "Nana" na Senjaku dobro je poznato svim beogradskim "klaberima", ali i pripadnicima bezbednosnih i obaveštajnih organizacija.

Starije generacije se sećaju a mlađi još rado slušaju o legendarnim imenima Srpskog podzemlja. Klub „NANA“ je 90tih bio mesto gde su se okupljali, svako ko je bio neko u Beogradu tamo je “ završavao“ posao. Uz opasne momle išao je i opasan život,pa nije dugo trebalo da se sam klub pretvori u mesto hladnokrvnih egzekucija .

 

Prva u nizu, koja se pamti je bila o Andriji Lakoniću. Urbana kegenda kaže da su za stolom sedela trojica dobrih prijatelja – Darko Ašanin, Vesko Vukotić i pomenuti Lakonić. Između njih trojice je u gluvo doba noći izbila svađa, navodno oko nekih devojaka, a koja je okončana pucnjima, kada je pet hitaca pogodilo Lakonića i usmrtilo ga na mestu. Lakonić je bio mladi kriminalac u usponu, bokser tek na početku svoje karijere ali tek po smrti je ostao upamćen.

PROKLETSVO „NANE“! LEGENDARNOG BEOGRADSKOG KLUBA GDE SU NAJŽEŠĆI SA ASFALTA IZLAZILI: Hladnokrvna ubistva i krem podzemlja 90tih do Arkana i Žike Živca
Slučaj „Lakonić“ nije bio jedini sa krvavim krajem u ovom klubu u elitnom beogradskom naselju Senjak. Tako je krajem 2013. Mirko Milačić (32) Crnogorac prisutan na tamošnjoj kriminalnoj sceni, teško ranjen ispred „Nane“ nakon što su se on i njegovi prijatelji posvađali sa mladićima za susednim stolom.

U avgustu 2014. godine, trojicu mladića ispred kluba „Nana“ izrešetao je motociklista u pokretu. U pucnjavi koja se dogodila oko 5.45 ranjeni su Predrag Lj. (37) u nogu, Igor R. (32) u leđa i takođe u nogu Marko V. (22)Ove godine, 2. septembra, „Nana“ se pominjala i u slučaju „bentli“. Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je pomenuti automobil naleteo na kolonu predsednika Aleksandra Vučića u blizini Topčiderske zvezde. Automobil je umalo uspeo da prbije kolonu vozila iz predsedničke pratnje, ali su „kobre“ uspele da ga zaustave i uhapse trojicu prisutnih u vozilu.

Vozač „bentlija“ bio je Luka Radulović (36), a njegovi saputnici Stevan Dukić (22) i Miloš Tančev (22) i sva trojica su osumnjičena su da su ugrozili bezbednost predsednika Srbije. Radulović je posebno interesantna policiji: njegov dosije je prepun različitih krivičnih dela, a postojale su i informacije da je tražen zbog ubistva u Beču. U trenutku hapšenja, sva trojica bila su pod dejstvom narkotika.

„Bentli“, inače, nije njihov, već pripada bivšem fudbaleru Ivici Dragutinoviću, koji im ga je pozajmio (ili im rekao da ga odvezu do pumpne stanice i napune gorivom).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter