Izvor: KURIR/BLIC
09.01.2023 u 14:36
0

ON JE BIVŠI MUŽ NEDE UKRADEN! Bio je stariji 14 godina od NJE a o RAZVODU Neda je rekla OVO! (FOTO)

Pevačica Neda Ukraden godinama je na estradnoj sceni, ali retko govori o privatnom životu. Pevačica ima jednu ćerku Jelenu, koju je dobila u braku sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine u Crnoj Gori.

Naime, Neda je sa rediteljem bila u braku 10 godina nakon čega su se razveli, a ona je jednom prilikom govorila o braku i otkrila da li bi mogla ponovo da se uda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava – pričala je Neda u „Magazinu In“ svojevremeno.

Na tviteru se pojavila njihova zajednička fotografija iz mlađih dana, na kojoj su sa ćerkom Jelenom.

Podsetimo, Neda i Milan su se upoznali kada je pevačica imala 18 godina, a on je bio 14 godina stariji od nje. U braku su dobili ćerku Jelenu, od koje je pevačica dobila troje unučadi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter