Izvor: stil
03.02.2024 u 16:25
0

NAJSKUPLJI STIH MARINE TUCAKOVIĆ: Ogroman hit, sigurno ste je pevušili

Marina Tucaković je tvorac najvećih hitova na našim prostorima koji traju već decenijama, a najpopularnije balkanske zvezde sve ističu da je njen odlazak nenadoknadiv.

Ne postoji pevač na našoj estradi, a i u regionu kome Marina Tucaković nije napisala pesmu ili stih. Gotovo svi u muzičkom svetu dele mišljenje da se tekstopisac poput čarobne Marince jednom rađa, te da ne veruju da može neko da dostigne njene uspehe. Pisala je fenomenalno i za pevače narodne muzike, ali i za okorele rokere ili pop izvođače. Od mnogih je napravila ogromne zvezde, spasivši ih ulice i bede, te ne nekolicina zvala i majkom.S obzirom na to da je napisala hiljade pesama, mnogi su zapitali koji stih joj je doneo najveću zaradu. Naša poznata pevačica Neda Ukraden je u emisiji „Glamur“ podelila ovu informaciju sa medijima.

Reč je o pesmi „Zora je“, a kako Neda navodi, Marina je ovoj numeri dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 100.000 evra.

MAJA NIKOLIĆ NA UDARU GOCE TRŽAN: Medijski rat se nastavlja, uskoro prvo ročište

 

– Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: „Suza je iz oka kanula“. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra, rekla je Neda svojevremeno i iznenadila čitavu javnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter