Izvor: BSC happy portal
29.01.2023 u 21:00
0

MILOŠ LABAN U „AKTUELNOSTIMA“: „Interes Nemačke je da se rat što pre okonča zato što su njihovoj privredi potrebni ruski energenti i obnova saradnje sa Rusijom!“

Politički analitičar je verodostojno dočarao stanje koje okupira čitav svet.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorio se o trenutnom stanju na frontu, specijalnoj vojnoj operaciji, ali i masovnoj isporuci oružja Ukrajini o kojoj bruji čitav svet.

Kijev traži najmanje 300 teških, najubojitijih prvenstveno nemačkih Leopard 2 i drugih zapadnih tenkova za rat protiv ruskih snaga, ali je većanje zapadnih ministara odbrane juče u Nemačkoj pokazalo da oko toga postoje ozbiljne razlike.

Nemački kancelar Olaf Šolc smatra da je neophodno nastaviti telefonske razgovore sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Ton takvih razgovora nije nepristojan, uprkos apsolutno različitim pogledima na situaciju, ocenio je nemački kancelar.

PUKVNIK ĐURKOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Zapad specijalnu vojnu operacijukoju Rusija vodi glorifikuje kao početak Trećeg svetskog rata“

Na ove krucijalne tematike svoje mišljenje izneo je pored Vinka Pandurevića – generala, novinara Žarka Rakića i Miloš Laban – politički analitičar koji se tokom ovog medijskog istupanja osvrnuo na sve krucijalne tematike u vezi sa ratom u Ukrajini.

  • Treba imati u vidu da Nemačka igra na dve karte, prvo s jedne strane ona je članica Evropske unije, tu su i važna vojna postrojenja NATO -a na njenoj teritoriji, tu je i najveći garnizon američke vojske u Evropi. S druge strane interes Nemačke je da se rat što pre okonča zato što nemačkoj privredi trebaju ruski energenti i treba obnova te saradnje sa Rusijom. Ne zaboravite šta se desilo nemačkoj privredi posle 24. februara, kad je proglašen bojkot Rusije, kad su po naređenju za svega nekoliko dana povučeni njihovi privredni kapaciteti sa ruske teritorije – objasnio je i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Što se tiče imovine nemačkih firmi, one su pod velikim znakom pitanja. Ispostavilo da ta vera Nemačka da će Rusija biti slomljenja nakon mesec dana ekonomski, da će Putin biti smenjen nekim pučem nije realna, samo to priželjkuju. Potpuno je neralno da se Rusi povuku, nisu jasno definisane granice Ukrajine iako je ona članica Ujedinjenih nacija, ali to pitanje granica ostaje otvoreno, ako susedi sa njom nisu sklopile neke sporazume. Pokušavaju preko svetskih medija je koji su anglosaksonskim glavnih bosova da manipulišu. Uređivačka politika je jednostrana. Bitno je napomeniti da su odmah nakon početka specijalne vojne operacije zabranjeni ruski mediji na Zapadu. To pokaziju koliko su to kvalitetne informacije kao neka svetska istina, zatvorili su medijski prostor za jednu stranu, pokazuju svoju veliku slabost jer kriju istinu – rekao je između ostalog Laban tokom gostovanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter