Izvor: HAPPY BSC
28.01.2023 u 21:47
0

PUKVNIK ĐURKOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Zapad specijalnu vojnu operacijukoju Rusija vodi glorifikuje kao početak Trećeg svetskog rata“

U večerašnjoj emisiji „Aktuelnosti“ gostovao je pukovnik Ljubinko Đurković koji je tom prilikom istakao da je Zapad tvorac nacizma od samog početka, posebno ovog danas, regenerisanog na području Ukrajine.

– Oni žele da stvaranjem ekstremne ideološke težnje u jednom narodu unište pravoslavlje. To im je cilj od samog početka. To rade bez srama da bi naneli što veću štetu pravoslavnim narodima, prevashodno Rusima i ruskom narodu u Ukrajini. Njima je kroz ekstremne metode uništavanja samog čoveka koje su naročito bile primenjive u logorima u Drugom svetskom ratu i Nemačke kao vodeće nacističke države, sada primenjuju se i na prostoru Ukrajine – rekao je on.

– Pre dve decenije Zapad je napravio prvi korak u prodoru ka Rusiji, naročito 1999. godine gde smo se našli i mi. Imali smo i sreću i hrabrost, kao i znanje i umeće. Suprotstavili smo se toj hegemoniji i najedzdi prema Rusiji stvorili vremenski tampon zonu od desetak godina da se prestruktuira  posle poteškoća u tranziciji. Zapad vrlo planski i organizovano ima želju da uništi Rusiju i kroz nju pravoslavlje. Terorisanjem i dejstvima prema DNR i LNR stvorili su otvorenu vatrenu liniju sa svojom prethodnicom. U zadnjih nekoliko meseci Zapad pravi prvi ešalon prema Rusiji. Nabrojane zemlje su ušle u sukob na strani NATO pakta i Zapada – kazao je on.

Prema njegovim rečima, Rusija vodi specijalnu operaciju, ali je očigledno da Zapad u svojim planovima to glorifikuje kao početak Trećeg svetskog rata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter