Izvor: BSC happy portal
23.03.2024 u 20:11
7

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Imamo li u ovom trenutku najviše razloga za STRAH OD NUKLEARNOG RATA?

Ceo svet potresla je vest o terorističkom napadu koji se juče desio u koncertnoj dvorani „Krokus siti hola“ u Moskvi.  Prema poslednjim informacijama u ovom masakru poginulo je preko 133 ljudi, dok je hospitalizovano 140 osoba od kojih se polovina nalazi u teškom stanju.

Večerašnji gosti emisije „Aktuelnosti“ pokušaće da odgovore na pitanja ko je znao da se sprema napad, a ćutao je, i da li krivce treba tražiti baš u onima koji su prvi izjavili saučešće ruskom narodu?

Prof. dr Svetislav Lutovac istakao je da je osnovna karakteristika terorizma njegova nepredvidivost.

–  Ono što je najtragičnije u svemu ovome su nedužni civili koji nemaju nikave veze za politikom. Primetio sam da su zatajile službe bezbednosti Ruske Federacije. Ovo je jedan veliki alarm za Rusiju. Ne postiji nijedan sistem koji nije ranjiv na terorizam – rekao je Lutovac.

Prof. dr Branislav Ristivojević sumnja u to da zapadne obaveštajne službe nisu znale da se priprema teroristički napad.

–  Tako velikim obaveštajnim službama kao što su zapadne, ovako nešto teško može da promakne. Ovo sve što se desilo je rezultat jedne dugo planirane akcije koja je trajala mesecima, i da tako nešto promakne obaveštajnim službama svih ovih zapadnih zemalja koje su toliko moćne, poput britanske na primer, je nemoguće- istakao je Ristivojević.

Prof. dr Bojan Dimitrijević odgovorio je na pitanje da li je sve što se dešava pokušaj da se sa vlasti sruši ruski predsednik Vladimir Putin.

-Najmanje bi ovo odgovaralo Ukrajini, jer ona sada sebe demistifikuje ne samo kao država koja je bliska nacističkoj idelogiji, već i kao terorističku državu koja poseže sza terorizmom. Čitavo javno mnjenje je osudilo ovaj  teroristički čin, čak i NATO. Mnoge vojne operacije koje bi Rusija mogla sada da preuzme biće legitimne i opravdane, ne samo iz ugla ruske javnosti, već i iz ugla svetske javnosti. najvažniaj stgar koju Rusija mora da spreči je da se u kratkom roku opet desi jedan ovakav događaj, to bi zaista značilo ozbiljnu destabilizaciju unutar zemlje i to se mora sprečiti – rekao je Dimitrijević

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Imamo li u ovom trenutku najviše razloga za STRAH OD NUKLEARNOG RATA?”

  1. Ovaj Crnogorac, Lutovac, promašaj samo takav. Pogledajte mu biografiju, jadna, diplomirao nakon 16 godina.
    Prenesite mu, Služba radi, a on nek ide u montepr..o i neka ih uči o bezbjednosti.

    0
    6
    Odgovori
  2. Naravno da ne bi bežali ni od hemijskog oružje a posle toga ide zna se šta. Rusi jesu čekalice ali voditi računa da se ne prečekaa opet ni da se ne prebrza .

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko zna koliko još ima tih takvih terorista na stend baju , ne moraju oni biti u Rusiji , ovi deluju kao narkomani da su .
    Rekao je Galijašević da su mnoge pustili iz Gvantanama a mnogi su radili za njih u Avganistanu , au dobre li emisije večeras .

    2
    0
    Odgovori
    • Toliko su dosdadne te emisije a i gosti koji imaju samo sture informacije o Rusiji. Pitanje da li su ikad
      krocili na rusku zemlju a kamoli da li znaju ruski jezuk. Obicne partijske podguzne muve i politikanti koji su do juce bili za EU,
      na

      jgori koridtoljubivi preletaci!

      0
      2
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter