Izvor: HAPPBSC
24.03.2024 u 11:11
0

NE PROPUSTITE AKTUELNOSTI SAMO NA HAPPYTV: Da li je slučajnost da se uoči obeležavanja 25 godina od NATO bombardovanja, organizuje neviđeni teroristički napad u Moskvi?

Da li je slučajnost da se uoći obeležavanja 25 godina od NATO bombardovanja naše zemlje, organizuje neviđeni teroristički napad u Moskvi? Ko želi da ubedi svet da iza svega, ipak, ne stoji Zapad i zašto? Stoji li na nalogu za pokolj u Krokus siti holu isti potpis onog ko je naredio ubijanje Srba tokom 78 užasnih dana za sve nas? O imenima odgovornih, priznanjima terorista i nalogodavcima, večeras, Aktuelnosti, od 20.50h samo na HAPPYTV, govore najeminetniji poznavoci globalnih prilka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter