Izvor: BSC Happy
24.03.2024 u 20:12
1

EVO ZAŠTO NISMO TUKLI KOMŠIJE KOJE SU UČESTVOVALE U NATO AGRESIJI: AKTER ODBRANE SRJ u „AKTUELNOSTIMA“ otkrio dugo čuvanu tajnu!

NATO agresija na SRJ započela je pre tačno 25. godina!

Aktuelnosti – 761. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 170. dan RATA U IZRAELU

Srđan Perišić kaže da je NATO agresija bila veliki geopolitički projekat

– Ako zaboravimo ovo, nestaćemo kao narod. Moramo da pamtimo. ’99. godine razbijano je srpstvo. Da nije bilo agresije, Crna Gora ne bi bila izdvojena. Geopolitički razlozi stoje iza te agresije; Srbi ne smeju biti ujedinjeni i ne smeju izbiti na more. ’99 godine se i u Moskvi vodila teška borba oko prozapadne opcije i patriotske opcije. Moramo to imati u vidu – ističe Perišić

Ljubinko Đurković otkriva zašto Beograd nije ugrozio saučesnike u NATO agresiji

– Mi smo imali direktno mešanje. Borbena avijacija je letela iz Makedonije, Albanije… Odluka vrha je tada bila da ne produbljujmo sukobe sa zemljama koje bi mogle da nam budu saveznici, iako su one učestvovale u agresiji; da ne ljutimo razgoropađenog tiranina koji nas svakako tuče – kaže Đurković.

Aleksandar Mitić kaže da nije verovao u početak agresije…

– Jeza me prolazi. Tog dana sam bio u Prištini. Dok nisam čuo eksploziju verovao sam da agresija nije počela. 10. aprila ’99. dobio sam informaciju iz Prištine da se nešto dogodilu u rejonu Đakovice; zatekli smo scenu apokalipse, ugljenisana tela, zatrpani ljudi, oni koji umiru pred nama. 21 žrtva, 80 je na kraju stradalo u seriji napada. AP kaže da je preko 20 Albanaca stradalo, došli smo da sačuvamo Albance, a stradali su od naše ruke. Vesli Klark je okrivio Srbe za to. Posle 5 dana su priznali šta su uradili – zaključuje Mitić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EVO ZAŠTO NISMO TUKLI KOMŠIJE KOJE SU UČESTVOVALE U NATO AGRESIJI: AKTER ODBRANE SRJ u „AKTUELNOSTIMA“ otkrio dugo čuvanu tajnu!”

  1. Vesli klark ta bjelosvjetska olos, koja je natedjivala da se na Srpski narod izbaci tolika kolicina osiromadenog uranijjma. To je genocid, a ne srebrenica i racak, jer su ga oni inscenirali.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter