Izvor: BSC Happy
21.03.2024 u 20:19
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Isplivali novi detalji, evo kako su Ukrajinci pokušali da OMETAJU IZBORE U RUSIJI

Ruske snage izvele su rano jutros novi masovni raketni udar na Ukrajinu, u napadu je učestvovalo više od deset strateških bombardera koji su ispalili projektile, uključujući hipersonične Kindžale. Mete su pre svega bili objekti Glavne obaveštajne uprave (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine, preneo je Ukrinform, pozivajući se na dobro obavešten izvor u ukrajinskim obaveštajnim službama.

Bivši oficir KOS Ljuban Karan u večerašnjoj emisiji „Aktuelnosti“ govorio je o trenutnoj situaciji na frontu u Ukrajini istakavši da Rusija napreduje u svim pravcima. On je otkrio i nove detalje vezano za provokacije Ukrajinaca tokom predsedničkih izbora u Rusiji.

– Aktivan je ceo front, ruske snage napreduju na kompletnom frontu, a najveći uspeh su postigli paralelno sa Avdejevkom, što je veoma važno strateško mesto. Za vreme izbora u Rusiji, ukrajinska snaga je pokušala da napravi provokacije u pravcu Belgoroda i drugih mesta u unutrašnjosti, sa ciljem da poremeti izbore, ali u tome nisu uspeli. Ipak, uspeli su u nečemu drugom, dejstvovali su po civilnim ciljevima, sam predsednik Putin im je obećao da će biti kažnjeni što to rade u tom trenutku – istakao je on.

Narodni poslanik  Dragan Stanojević koji je boravio u Rusiji tokom predsedničkih izbora govorio je o svojim utiscima sa lica mesta.

– Mi kao delegacija poslanika bili smo međunarodni posmatarč, imali smo prijatan doček, a ono što je bilo veoma zapaženo su mere bezbednosti u celoj državi. Sve ono što se deševalo tokom našeg boravka tamo su očigledni pokušaji Zapada, odnosno Ukrajine da na sve moguće načine spreči glasanje u Ruskoj Federaciji, odnosno da pokuša da odvuče pažnju, ne obazirući se na velike žrtve koje su podneli – rekao je Stanojević.

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko ruskog bratstva istakao je da su pretnje koje Rusiji stižu sa Zapada besmislene.

-Oni očigledno ne znaju sa kim imaju posla, i treba ozbiljnije da povedu računa o tome šta rade. Ineteresantno je za analitičare Zapada, kako to pokušavaju da predstave,  da u slučaju da Rusi krenu na Odesu, oni navodno imaju priperemljenih 50.000 vojnika koji će se boriti. Besmisleno je to i tih 50.000 je mala i zanemariva snaga u odnosu na potencijal koji ima Rusija – rekao je Dimitrijević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter