Izvor: BSC Happy
02.04.2024 u 20:18
2

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: „Ovo su ključne tačke preko kojih Englezi KONTROLIŠU SVET“

Pukovnik Milan Jolović je u večerašnjoj emisiji „Aktuelnosti“ govorio o svojim predviđanjima u kom pravcu će dalje ići vojna operacija u Ukrajini. On je još istakao da postoji sedam ključnih geostrateških tačaka preko kojih Englezi kontrolišu ceo svet.

-U svetu postoji sedam geo-strateških tačaka koje kontrolišu Englezi i Anglosaksonci. Preko tih tačaka oni konrolišu ceo svet i sve trgovinske pomorske tokove. Prva tačka je Gibraltar, Suecki kanal, Persijski zaliv, i u Crnom moru Bosfor i Dardaneli.  Sve do raspada, Sovjetski Savez je kontrolisao Sredozmeno more, preko Alžira, Egipta i Sirije. Preko Egipta je kontrolisao Suecki kanal sve do 1972. godine. Preko Albanije i Jugoslavije je kontrolsiao Jadransko more, kompletno Crno more je kontrolisao preko Bugarske i Rumunije – rekao je Jolović.

Stručnjak za bezbednost Žarko Popović, istakao je da pomoć koju Ukrajina dobija sa Zapada samo još više produbljuje krizu.

– Pitanje je koliko će Ukrajina izdržati ako suzi front. Mislim da  ovo što čini zapadni svet i to što daje vojnu pomoć, predstavlja samo produžavanje agonije za Ukrajince. Mozete vi dobijati ne znam koliko destina tekova i dronova, ali vi ako nematre kontinuitet u proizvodnji,  ne možete se dugo održati na frontu – rekao je on.

Prof. dr Bojan Dimitrijević otkrio je od kojih zemalja Rusija nikada neće odustati.

–  Postoje tri zemlje za koje bi Rusija uvek ratovala i nikada ne bi dozvilia da budu pod bilo čijom kontrolom, a to su Ukrajina, Belorusija i Kazahstan. Ukrajina je meki trbuh Rusije i zato je ona u tom geostratepkom smislu ključna – rekao je Dimitrijević

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: „Ovo su ključne tačke preko kojih Englezi KONTROLIŠU SVET“”

  1. Ništa od svega ako se anakondi ne razbuca glava u parmaparčad a i onim nalogodavcima u vezi Krokusa . Putin mora doći na Dunav .
    Pošto su svi muškarci koji gostuju u Aktuelnostima dali sve od sebe da nam objasne i nauče gledaoce, da nam otvore oči u vezi mnogih stvari koje se dešavaju po svetu i mnogim drugim stvarima evo i ja ću dati jedan savet pred Vaskrs a da znaju to i posle vaskrsa kada sebi i ženi i deci priperemaju doručak kako da ofarbaju jaja a da im se ni jedno ne polomi .
    Uzećete odgovarajuću šerpu u koju staje sprava koja služi za kuvanje povrća na pari ,(ona ima da se kupi u većim marketima i stoji tamo gde stoje stvari za kuhinju ) stavitćete u šerpu vode koliko da ne dodirne tu spravu ili da je tek sasvim malo dodirne (ta sprava ima male nožice) , uključite ringlu i pustite da provri voda u šerpi , čim provri stavite posudu za kuvanje na pari u odozgo na nju stavite jaja , staje oko pet jaja , zavisi od veličine , odmah poklopite i kuvajte na pari 14 do 15 minuta (toliko za jaja za Vaskrs) , posle toga izvadite posudu iz šerpe ohladite jaja, otidjite na pijacu i kupite kesice sa farbom , postoje ruske i domaće kesice , domaće su za farbanje jaja u vrućoj vodi a Ruske kesice su za farbanje jaja u hladnoj vodi, muškarcima preporučujem Ruske kesice, uradite kako piše na uputstvu na kesici .
    Za obične dane sa jajima se radi ista stvar ali ako želite rovitija jaja kuvajte manje od 6 minuta, ako želite malo čvrća kuvajte 8 minuta i tvrdo kuvana (za obične dane kada nije Vaskrs 13 minuta.
    Bravo za sve Aktuelnosti do sada , Putine samo direkt u glavu jedino je rešenje .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter