Izvor: INFORMER
26.04.2024 u 08:54
0

OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA DANAS U TUŽILAŠTVU: Svedok tvrdi da se sve ovako odigralo

Miljan P. (41) koji je pre dva dana teško ranio Jovana B. (46) u parku u Mirijevu biće danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Njemu se na teret stvalja kirvično delo pokušaj ubistva, a ranjeni Jovan se nakon operacije oporavlja u KBC „Zvezdara“.

Podsetimo pucnjava u kojoj je ranjen Jovan B. odigrala se u noći između utorka i srede na uglu Ulica kapetana Miloša Žunjića i Rudi Čajaveca u Mirijevu.Teško ranjenog Jovana B. koji je pogođen u stomak drug M.D. je odmah svojim automobilom odvezao u bolnicu gde je po prijemu operisan.

Kako nezvanično sazanjemo M.D. koji je i svedok pucnjave izjavio je da su on i Jovan stajali i pričali, a da je nedaleko stajla druga grupa.

– Svedok tvrdi da su on i Jovan kada su videli da je došlo do  koškanja u toj drugoj grupi i tuče, oni pokušali navodno da razvdoje dvojicu muškaraca i u opšem metežu su se začuli pucnji i njegov drug je ranjen i da ga je on dovezao u bolnicu. Svedok je tvrdio da ne poznaje napadača i da ga je tada prvi put video – kazao je izvor iz istrage. Nekokoliko sati nakon pcunajve policija je uhaspila Miljana P. koji bi danas na saslušanju sovjim iskazom mogao da razjasni događaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter