Izvor: Tanjug
20.02.2023 u 22:35
1

ODLUČENO: Opštinski odbori DPS jednoglasno za predsedničku kandidaturu Mila Đukanovića

Svi opštinski odbori Demokratske partije socijalista (DPS) danas su jednoglasno odlučili da predlože da predsednik te partije i aktuelni šef države Milo Đukanović bude kandidat na predsedničkim izborima zakazanim za 19. mart.

Opštinski odbor DPS u Kotoru zvanično je saopštio da je centrali partije upućen predlog da kandidat i na narednim predsedničkim izborima bude Milo Đukanović.

Sednica Glavnog odbora DPS na kojoj bi trebalo da bude doneta odluka o kandidatu te partije za predsednika države biće održana narednih dana.

MILO ĐUKANOVIĆ ISTIČE DA MORA SAGLEDATI SVE ASPEKTE: „Još nemamo predsedničkog kandadata“

Đukanović je potvrdio da još nije odlučio da li će se kandidovati za predsednika i najavio da će u narednih nekoliko dana doneti odluku o kandidaturi.

– Ja sam već trideset godina u političkom životu Crne Gore. Valjda onaj ko radi jedan posao tri decenije ima pravo da se oseti umornim i ima pravo na misli da bi možda i za društvo bilo bolje da tu bude novi kandidat, rekao je Đukanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ODLUČENO: Opštinski odbori DPS jednoglasno za predsedničku kandidaturu Mila Đukanovića”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter