Izvor: Tanjug
21.02.2023 u 13:33
0

„NAJBOLJE BI BILO DA ODE ŠMIT, I ZA NJEGA I ZA ZEMLJU KOJA GA JE POSLALA“ Dodik oštro reagovao na izmenu Zakona o Memorijalnom centru Srebrenica

Predsednik Republike Srpske poručio je danas da odluka Kristijana Šmita o izmenjenom Zakonu o Srebrenici neće biti objavljena u Službenom glasniku Republike Srpske, jer, kako je naveo, njegova odluka Srpskoj ništa ne znači.

Dodik je to poručio nakon što je visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit, kojeg Republika Srpska ne priznaje jer nije imenovan u Savetu bezbednosti UN, nametnuo izmenu Zakona o Memorijalnom centru Srebrenica.

ODLUČENO: Opštinski odbori DPS jednoglasno za predsedničku kandidaturu Mila Đukanovića

-Najbolje bi bilo da ode Šmit, i za njega i za zemlju koja ga je poslala- naveo je Dodik .
Ponovio je da visoki predstavnik ne postoji.

-Tamo se nije desio genocid i svi to znaju. Po onome što je definicija genocida, a što je čitava ekipa i utvrdila da tu nije bilo genocida, i onda se nađe potomak onih koji su počinili najstravičniji genocid u drugom svetskom ratu da nama određuju šta je vrednost u tom pogledu -naveo je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter