Izvor: BSC HAPPY
16.06.2023 u 11:24
0

ISPLIVALI NOVI DETALJI NAJSKUPLJEG VLAŠKOG VESELJA na kom je pevala Brena

Ekipa emisije Svadba od milion evra je prošlog vikenda imala ekskluzivno pravo da snimi veselje o kom javnost ne prestaje da priča! U pitanju je krštenje koje je organizovao gazda Mecka, a sudeći po svemu što je naša ekipa tamo videla, domaćini nisu štedeli ni na jednom detalju! U nastavku teksta vam donosimo manje poznate detalje sa proslave o kojoj bruji ceo region.

Naime, slavlje je trajalo 2 dana. Prvog dana je bila organizovana velika žurka u dvorištu velelepne vile domaćina, koja se nalazi u mestu Dobre Vode, u Crnoj Gori. Vila poseduje 3 sprata i veliki bazen. Čitava plejada pevača došla je tog dana kako bi zabavljala goste u dvorištu kuće. Prava euforija je nastala dolaskom muzičke zvezde Muharema Serbezovskog koji je samo za jednu pesmu od domaćina zaradio neverovatnijh 10.000 evra bakšiša!

LETELI EVRI NA SVE STRANE: Zlata Petrović ležala na podu, prizor šokirao estradu (FOTO)

Naša televizijska ekipa je imala prilike da popriča i sa domaćinima ovog skupog slavlja, a kako su nam i sami potvrdili, za potrebe ovog slavlja su izdvojili preko pola miliona evra! Taj podatak ne čudi s obzirom na to da je glavni dan veselja organizovan na obali mora.

BSC HAPPY

Meni po osobi je koštao vrtoglavih 1.000 evra! Svi gosti su bili smešteni u hotelima, a sve troškove je snosio sam domaćin. Da li ste znali da se na ovom veselju jelo zlatnim viljuškama? Stoga ne čudi podatak da je dekoracija koštala oko 50.000 evra, glamurozno zare ne?

Zanimljiv je podatak da su konobari koji su služili goste na ovom veselju bili pozvani iz najeminentnijih restorana, a kako su nam i sami potvrdili, bakšiš za njih je bio pozamašan, a iznosio je oko 1.500 evra!

Pila su se najsuplja pića, a najviše se točio šampanjac. Što se jela tiče, bilo je tu hrane za svačiji ukus. Plodovi mora, sve vrste mesa i salata, kao i predjela, našli su se na trpezi velikog slavlja.

BSC HAPPY


Goste su zabavljali samo najbolji muzičari. Među njima je bio Bađi, Goga Gačić, Sloba Radanović, najveće rumunska zvezda Florin Selan, ali i balkanska diva Lepa Brena!

Lepa Brena je zahevala posebne uslove, te je na ovom slavlju pevala na bini. Odmah po završetku nastupa koji je trajao 2 sata, sa svojom ekipom je otišla sa slavlja. Za goste je upriličen i spektakularan vatromet, a interesantna je činjenica das u radoznali ljudi koji su čuli za ovo slavlje došli iz cele Evrope, samo kako bi iz neposredne daljine posmatrali tok veselja.

Celo veselje možete pogledati na sledećem linku :

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter