Izvor: BSC HAPPY
16.06.2023 u 11:01
0

LETELI EVRI NA SVE STRANE: Zlata Petrović ležala na podu, prizor šokirao estradu (FOTO)

Svečana proslava 1. rođendana ćerke Emira Habibovića i Tamare Selimović u jednom luksuznom hotelu održana je pre nekoliko dana, ali novi detalji sa ove fešte ne prestaju da intrigiraju javnost!

Na ovoj proslavi su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta estrade, a to je bila garancija za dobar provod. Kao talentovani pevač koji je poznat po svom umeću da napravi živu atmosferu na događajima, odlučan je bio u tome da rođendansko slavlje svoje ćerke učini nezaboravnim.

printscreen GRAND ONLINE- YOUTUBE

Na ovom veselju su viđene brojne ličnosti estrade, a samo neke od njih su Zlata Petrović, Vanesa Šokčić, Đani, Zorica Brunclik i Kemiš, Jana Todorović, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi.

BSC HAPPY

Svi ovi pevači su imali želju da otpevaju pesmu u znak poštovanja domaćina, ali kada je na red došla Zlata Petrović, nastala je prava pometnja u na glamuroznom slavlju! Zlata Petrović je bila raspoložena, a emocije nije krila dok je pevala. U jednom trenutku se toliko opustila, da je čak sela na pod dok je pevala. U znak zahvalnosti, gosti su bacali novčanice na nju.

VLADIMIR JE BIO OMILJENO TV LICE, A ONDA JE NESTAO: Bivša ga prijavila za nasilje, brže – bolje zbrisao preko OKEANA (FOTO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter