Izvor: Tanjug
19.01.2022 u 20:15
0

Nove epidemiološke mere u Republici Srpskoj, skraćen period izolacije na sedam dana

Period izolacije za zaražene korona virusom u Republici Srpskoj biće skraćen na sedam dana, odlučio je danas Republički štab za vanredne situacije.

U saopštenju vlade Srpske navodi se da se ukida obavezan karantin za osobe koje su primile buster dozu vakcine, a bile su u kontaktu visokog rizika sa potvrđenim ili verovatnim slučajem kovida, prenose mediji. 

Takođe, predviđeno je i skraćivanje perioda izolacije za osobe koje su potvrđeni ili verovatni slučaj, a vakcinisane su sa dve ili tri doze vakcine, i to na sedam dana.

Radno vreme svih ugostiteljskih objekata ograničava od 6 do 24 časa, dok će u skladu sa Uredbom noćni klubovi moći i dalje da rade od 6 do 02 časa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter