Izvor: RADIOKONTAKTPLUS
29.09.2023 u 09:04
0

ZAVRŠENA AKCIJA KOSOVSKE POLICIJE : Policajci sa dugim cevima pretresli zgradu gde je živeo Milan Radoičić, zaplenjena vozila VIDEO

U ovim trenucima Kosovska policija izvodi operaciju na bar jednoj lokaciji u severnom delu Kosovske Mitrovice, te u Zvečanu i Zubinom Potoku.

Policija se nalazi pred stambenim objektom gde je živeo Milan Radoičić, u kojem se nalazi i restoran Grey.Najmanje tri oklopna vozila Kosovske policije nalazi se ispred restorana i stambenog objekta, ulica za osabraćaj jeste blokirana, ali ne i za pešake. Dva specijalca su na ulazu u ulicu.

Najmanje pet oklopna vozila Kosovske policije nalazi se ispred restorana i stambenog objekta, ulica za osabraćaj jeste blokirana, ali ne i za pešake. Dva specijalca su na ulazu u ulicu. Više vozila EULEX-a nalazi se u blizini ovog rejona.

VUČIĆ IZRIČIT O ULOZI BEOGRADA: Srbija će istražiti događaje koji su doveli do pucnjave na KiM, nema govora o umešanosti vlasti

Ulica u kojoj je policija inače vodi ka dečijem vrtiću i osnovnoj školi i deca u ovim trenucima su na putu ka školi.

Kako saznajemo sa lica mesta, pretres je izveden i u kotlarnici i vešeraju u mitrovičkom KBC-u, koji je u međuvremenu i završen.


„U toku je policijska operacija u vezi sa poslednjim događajem u Banjskoj, za sad nema uhapšenih“ – rekao je vršilac dužnosti komandira Kosovske policije za region sever Veton Eljšani, potvrđujući da se operacije izvode u severnom delu Mitrovice, Zvečanu i Zubinom Potoku.

Kosovska policija je zaplenila dva luksuzna vozila marke mercedes sa beogradskim tablicama i jedan kvad bez tablica. Kako se vidi na snimku, vozila su iz prostora oko zgrade odvezena u pratnji blindiranih vozila Kosovske policije.

U prizemlju zgrade se nalazi restoran Grej, a istoimeni hotel sa identičnim logom postoji i na Kopaoniku. Taj hotel dovodio se u vezu sa Zvonkom Veselinovićem. Međutim, prema javno dostupnim podacima, vlasnica restorana u Kosovskoj Mitrovici je Ema Radoičić.

Kossev prenosi da su kosovski specijalci iz restorana odneli dve papirne kese, koje su stavili u službeno vozilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter