Izvor: BSC Happy
29.09.2023 u 08:51
0

OGLASILA SE KOSOVSKA POLICIJA O JUTROŠNJIM PRETRESIMA: Jutros u Kosovskoj Mitrovici i na još četiri lokacije na severu

Kosovska policija potvrdila je da danas po nalogu suda na pet lokacija u tri opštine na severu Kosova sprovodi akciju u vezi sa oružanim sukobom do kog je u Banjskoj došlo u nedelju.

Policijsku akciju nastavljaju nadležne jedinice Kosovske policije uz prisustvo tužioca na licu mesta“, navodi se u saopštenju. Preciziraju da građani nemaju razloga za brigu, dodajući da se akcija sprovodi u koordinaciji sa Euleksom i Kforom.

ZAVRŠENA AKCIJA KOSOVSKE POLICIJE : Policajci sa dugim cevima ispred zgrade gde je živeo Milan Radoičić VIDEO

Podsetimo, ispred zgrade u kojoj je živeo potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić u severnom delu Kosovske Mitrovice, nalazi se nekoliko kosovskih specijalaca.

Pretres je završen i zaplenjena su dva vozila beogradskih registarskih tablica kao i kvad vozilo koje nije bilo obeleženo tablicama

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter