Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
27.11.2023 u 14:32
0

LOŠE VREME U CRNOJ GORI: Na snazi narandžasti meteoalarm, očekuju se kiša i sneg

U Crnoj Gori se narednih dana očekuje pogoršanje vremena, a za sutra izdat narandžasti meteoalarm na pljuskove, grmljavinu i sneg, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

– U utorak ciklon sa centrom na severu Evrope usloviće nestabilne vremenske prilike na području jugoistoka zemlje. Ciklon će usloviti intenzivnije padavine, mestimično pljuskove i grmljavinu, ponegde su moguće umerene do obilne količine padavina, a lokalno i kratkotrajne vremenske nepogode. Krajem dana i tokom noći, intenzitet padavina će oslabiti – navodi se u saopštenju.

Duvaće jak, na udare i veoma jak vetar, južnih pravaca. More talasasto do jače talasasto. Tokom petka i subote očekuju se ponovo intenzivnije padavine i jak južni vetar.

PREDSEDNIK CRNE GORE: „Suočavanje sa problemom korupcije u društvu zahteva efikasan odgovor“

Kao posledica obilne kiše lokalno su mogući kratkotrajni problemi sa obilnom količinom vode posebno u urbanim sredinama, na bujičnim tokovima i duž saobraćajnica koje presecaju planinske kosine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter