Izvor: ALO
21.04.2024 u 16:39
0

MILO ĐUKANOVIĆ DAO ČITULJU: Evo šta je poručio pokojnom Brani Mićunoviću

Crnogorski biznismen Brano Mićunović preminuo je u petak u Budvi od teške bolesti

Od njega su se oprostili mnogi među kojima je i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

– Zbogom, dragi prijatelju. Počivaj u miru. Milo Đukanović sa porodicom – navodi se u čitulji koju je Đukanović dao.

POLITIČKA DRAMA: Veruje se da će Plenković ponovo biti premijer, a sad se postavlja pitanje ko od njegovih ministara ULAZI U VLADU

 

Đukanović i Mićunović često su označavani kao saradnici i prijatelji, pogotovo dok je Milo bio u samom vrhu države.

Osim njega i najbliže porodice, od Mićunovića su se oprostile mnoge ličnosti poznate javnosti u Crnoj Gori, ali i Srbiji.

– Povodom smrti vašeg oca i brata primite moje iskreno saučešće od iskrenog prijatelje. Brano, večna ti slava – čitulju je potpisao Naser Keljmendi.

Jedan od mnogih je i Dragan Giga Zindović koji je ranije hapšen i označen kao glavni akteri krvavog mafijaškog obračuna u budvanskom restoranu „Jadranska straža“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter