Izvor: nova sport
26.04.2024 u 12:20
0

KONAČNO MU I ON ODAO PRIZNANJE: Rafa rekao istinu i uradio ono što se nije očekivalo VIDEO

Rafael Nadal je na zalasku karijere i čini se da će samo Novak Đoković braniti čast njihove generacije u narednim godinama. Španac se pomirio sa tim da je Novak najbolji teniser planete ikada i to je pokazao rečima u novom intervjuu.

Upitali su ga da pohvali novu generaciju šampiona (Janik Siner, Karlos Alkaraz…) i da priča kako su podigli tenis na viši nivo, ali tada je usledio neočekivan odgovor Nadala.

Počeo je da priča o Novaku Đokoviću i pokazao da ima veliko poštovanje prema njemu.

„Ne znam. Naravno, to su sjajni igrači, ali istovremeno ako pogledamo to da je Novak Đoković osvojio tri od četiri grend slema prošle godine i igrao u finalu četvrtog… Mislim, on je moja generacija i naravno da mlađi momci rade sjajne stvari, ali trebalo bi uzeti u obzir i to da je igrač moje generacije na sličnom nivou. Na nivou je na kojem smo dugo igrali i još ima mnogo uspeha. To potvrđuje ta tenis ima izvanredne nove šampione, ali istovremeno i da se stvari nisu tako mnogo promenile“, rekao je Nadal.

Španac je tako „spustio loptu“ i pokazao da smena generacija u tenisu još nije gotova.

I sam Rafa se vratio nedavno na teren, ispao je u drugom kolu turnira u Barseloni od Aleksa de Minora, dok je na mastersu u Madridu prošao prvu rundu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter