Izvor: kurir
20.07.2024 u 12:35
0

OPELO ISPRED PORODIČNE KUĆE: Sahrana policajca Nikole Krsmanovića

Policajac Nikola Krsmanović (34), koga je u noći između srede i četvrtka ubio Faton Hajrizi, danas će biti sahranjen na seoskom groblju u Jarebicama, mestu kraj Loznice odakle je bio rodom.

U Loznici je danas proglašen dan žalosti, a u 19 časova biće održana komemoracija u Vukovom domu kulture.

12.19 – Stižu pripadnici MUP

U ovom trenutku u pravcu njihovog doma uputili su se i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako saznajemo, ima i pripadnika saobraćajne policije i Granične policije.

DEČAK OD 14 GODINA OSUMNJIČEN ZA TEŠKO UBISTVO U BAČKOM PETROVOM SELU: Saslušan je

12.17 – Opelo ispred porodične kuće

Ispred porodične kuće Krsmanovića u selu Jarebice kod Loznice, biće održano opelo mladom policajcu Nikoli Krsmanoviću, koji je tragično nastradao u 34. godini, kada je u njega, dok je bio na službenoj dužnosti pucao ozloglašeni kriminalac Faton Hajrizi.

Veliki broj ljudi, kako porodice, tako i prijatelja, okupio se ispred porodičnog doma Krsmanovića, kako bi izjavili iskreno saučešće, ali i bili tu za njih u teškim trenucima.

UBICA JUČE LIKVIDIRAN

Nikolin ubica likvidiran je ispred napuštene fabrike u okolini Loznice, u blizini mesta gde je pucao u policajca. Prilikom hapšenja, Faton je pucao u pravcu policije, nakon čega je likvidiran.

– Faton Hajrizi je odbio da se preda i u policajce koji su ga hapsili je ispalio veliki broj hitaca, te su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova ubili ozloglašenog kriminalca u napuštenoj fabrici, u blizini mesta gde je Hajrizi pucao i ubio Krsmanovića, a ranio njegovog starijeg kolegu Ilića.

Ministar policije Dačić izjavio je da je od Nemačke zatraženo izručenje ubicinog brata Artana Hajrizija koji se nedavno oglasio rekavši da mu je Faton ukrao dokumenta. Međutim, istina je bila drugačija, s obzirom na to da je isplivalo da je tada slagao i bratu pre zločina sam poslao dokumenta u Srbiju.

– Fatonov brat je lagao da mu je ovaj ukrao dokumenta. On mu ih je poslao u Srbiju – rekao je Dačić i objasnio da je urađena rekonstrukcija celog tragičnog događaja.

– Faton je krenuo iz Preševa, tamo je imao logistiku i jedna osoba je koordinisala ko će ga prevesti, te su tražili vozača. To je osoba za koju tražimo međunarodnu pravnu pomoć pošto je reč o državljaninu Slovenije, našeg porekla. Preko bračnog para Radovanović, koji je uhapšen, angažovan je vozač iz Tutina da ga preveze do Loznice – objasnio je Dačić.

Dodao je da su svi ti pomagači pohapšeni, a i u Prešovu i Bujanovcu se traga za licima su pomagala ubici policajca.

– Svaki detalj ćemo rasvetliti i uhapsiti ljude koji su bili uključeni u pomaganje a od Nemačke ćemo tražiti da se uhapsi i njegov brat i da se razjasni priča oko njegovih dokumenata odnosno nemačke lične karte i pasoša privremenih kosovskih institucija – istakao je on danas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter