Izvor: bsc happy
22.07.2024 u 11:12
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Američka tajna služba priznala- odbili smo da pojačamo Trampovu bezbednost!

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Postavlja se pitanje šta je za koga demokratija, razni krugovi i razni ljudi demokratiju nazivaju raznim imenima i razne situacije i pojave nazivaju demokratijom, oni koji sebe smatraju borcima i vitezovima demokratije rade razne druge stvari protiv nje, tako ovo što se desilo bivšem predsedniku Donaldu Trampu to mu je drastično povećalo popularnost ali shodno tome ima mnogo veće šanse na izborima rekao stručnjak za sajber kriminal Slobodan Brkić
  • Podržavaoci Donalda Trampa i oni koji su protiv njega su duboko podeljeni i ono što je bio glavni razlog atentata je upravo to što se ovaj momak nekako odlučio na taj potez baš zbog toga što se lomio da li da spasi republikansku stranku i da li da spasi Ameriku iz nekog svog shvatanja cele te situacije, misli da je nekako najbitnije da se ukloni Tramp upravo zato i mislim da je on simbol te društvene podeljenosti u Americi. Sama činjenica da jedan dvadesetdvogodišnjak praktično dete, bude spreman da uzme oružje i puca na nekoga sa kim se politički ne slaže rekao je Ljubomir Đurić iz centra za nacionalnu politiku.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter