Izvor: HappyBSC
19.04.2022 u 18:46
0

VOZAČ GRADSKOG PREVOZA IZVREĐAO TRUDNICU! Snimak naljutio Srbiju! (VIDEO)

Vozač gradskog autobusa izvređao je trudnicu!

Razgovor vozača na liniji 46 i žene objaljen je na društvenim mrežama. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U opisu video snimka se navodi: „Danas u 46. vozaču je smetalo što trudnica u devetom mesecu ne može da se provuče na srednja vrata, nego izlazi na prva“ 

Kako se čuje na snimku koji je objavljen na Instagram stranici „Uživo iz prevoza“, trudnica je upitala vozača „Šta da jedem?!“ na šta joj je on odgovorio: „G***a“.

„Da ja u devetom mesecu jedem g***a“ upitala je šokirana trudnica, a vozač joj je odgovorio „Jedi g***a i u dvanaestom“. Na to mu je trudnica odgovorila samo sa „Svaka čast“, a nakon toga se snimak i završava.

Briljantni umovi našeg grada koji su „iza scene“! Uručene nagrade „DESPOT STEFAN LAZAREVIĆ“! Pogledajte šta je ekipa BSC Happy BSC portala zabeležila(FOTO/VIDEO)

Kako saznajemo od građana koji su ostavljali komentare ispod snimka, ovaj vozač je poznat po tome da ne otvara prednja vrata.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter