Izvor: Kurir
25.08.2024 u 07:29
0

AUTO SLETEO SA PUTA: Kilometrima dugačka kolona, šestoro lakše povređenih

KRALJEVO - Šestoro ljudi na svu sreću lakše je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć nešto pre 23 časa na Ibarskoj magistrali kod mesta Tavnik nadomak Kraljeva, u kojoj su učestvovali autobus i dva putnička vozila.

Među povređenima su vozači putničkih vozila i putnici iz autobusa, koji su prevezeni u Opštu bolnicu u Kraljevu.

AUTOBUS SLETEO S IBARSKE MAGISTRALE KOD KRALJEVA: U toku izvlačenje putnika

U udesu su učestvovali autobus novopazarskih tablica, koji je sleteo sa puta, kao i dva putnička vozila – jedan marke „opel“ čačanskih tablica i drugi „mercedes“ nemačke registracije.

 

Autobus novopazarskih tablica sleteo je sa puta.

JP Putevi Srbije saopštili su da je na deonici puta Mrčajevci-Kraljevo kod mesta Tavnik obustavljen saobraćaj, zbog saobraćajne nezgode i da su njihove ekipe na terenu.

Vozači su bila upućivana na alternativne puteve između Kraljeva i Čačka.

Kolona je bila duga nekoliko kilometara, javljali su noćas očevici…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter