Izvor: 24sedam
29.08.2024 u 12:46
0

POGLEDAJTE ANDŽELINU DŽOLI U NOVOM FILMU: U ulozi slavne operske dive MARIJE KALAS

Ovaj film zaokružuje njegovu trilogiju koja se bavi inspirativnim ženama

Netfliks je pobedio u licitaciji među striming distributerima, i film „Marija“ o Mariji Kalas koju igra Anđelina Džoli biće prikazana na ovoj striming platformi.

MONIKA BELUČI I TIM BARTON STIGLI U VENECIJU: Večeras otvaraju filmski festival

Film, je zasnovan na istinitim događajima, i istražuje život Marije Kalas, jedne od najpoznatijih operskih pevačica 20. veka. On će premijerno biti prikazan na Filmskom festivalu u Veneciji.

Najličniji film do sada

– Ovaj film je moje najličnije delo do sada. To je kreativna zamisao i psihološki portret Marije Kalas, koja, nakon što je posvetila svoj život nastupima za publiku širom sveta, konačno odlučuje da pronađe svoj glas, svoj identitet i peva za sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Duboko sam počastvovan što mogu da ispričam ovu priču i podelim je sa publikom širom sveta, baš kao što je to Marija činila sa svojim životom i svojim glasom – izjavio je reditelj filma Pablo Larain.

Trilogija koja se bavi inspirativnim ženama

Ovaj film zaokružuje njegovu trilogiju koja se bavi inspirativnim ženama, koja je svaka na svoj način, menjala istoriju.

Prvi je bio film „Spenser“, sa Kristen Stjuart u ulozi princeze Dajane, i „Džeki“ sa Natali Portman kao Džeki Kenedi, i oba filma  su donele nominacije za Oskara za najbolju glumicu.

Film, je zasnovan na istinitim događajima, i istražuje život Marije Kalas,  jedne od najpoznatijih operskih pevačica 20. veka. Film prati njene poslednje dane u Parizu 1970-ih godina.

Zanimljivo je da su u filmu koriščeni originalni kostimi koje je Marija Kalas nosila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter