Izvor: merie clarre
09.09.2024 u 11:28
0

TREBALO BI PROVERITI: Da li LED maska za lice stvarno deluje?

Kada je u pitanju nega protiv bora ili akni, LED maska za lice je aparat koji posebnom tehnologijom deluje na dublje slojeve kože.

Nedavno su LED maske, koje emituju terapeutsku svetlost, postale najnoviji beauty trend. Futurističkog izgleda, donose inovativan način da poboljšate izgled kože bez zakazivanja tretmana. Ali s obzirom na to da nisu jeftine, otkrivamo jesu li zaista vredne ulaganja.

Šta je LED maska za lice?

LED maske za lice su napredni alati za negu kože koji koriste svetleće diode (LED) za isporuku terapeutskog svetla direktno na lice. Terapeutska svetlost prodire u kožu na različitim dubinama u zavisnosti od boje i pruža različito delovanje.

Kako deluje LED maska?

KAKO SE ODUPRETI STARENJU: Istraživači kažu da treba više putovati

Crvena svetlost je najbolja za povećanje proizvodnje kolagena i ima anti-age efekat. S druge strane, plava svetlost umiruje upalne procese i deluje na bakterije koje izazivaju akne. Ova tehnologija pomaže da poboljšate ten tako što se bavi osnovnim problemima kože tako što podstiče zdraviji rad ćelija.

Kome su namenjene LED maske za lice?

Pored toga što LED maske za lice prodiru duboko u kožu, one ciljaju više problema nego što se čini na prvi pogled. Takve maske mogu da reše cistične akne, opuštenost kože, slabu proizvodnju kolagena i elastina, fine linije, bore, kontaktni dermatitis i hiperpigmentacije.

Koliko često se koristi LED maska za lice?

Za optimalne rezultate, preporučuje se korišćenje LED maske za lice 2-3 puta nedeljno, pri čemu svaka sesija traje oko 10-20 minuta. Iako rezultati mogu da variraju, mnogi korisnici primećuju vidljivi efekat u roku od 4-6 nedelja dosledne upotrebe.

Kako da izabrati najbolji model?

Na kraju dana, pravi odabir LED maske se svodi na preferencije. Pri kupovini vredi obratiti pažnju na bateriju, talasnu dužinu, broj sijalica i energiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter