RUČAK DANA: Svinjski medaljoni u sosu od vina
Pripremite se da uživate u svakom zalogaju
Ovi sočni svinjski kotleti, pripremljeni u bogatom kremastom sosu, savršen su izbor za svaki obrok.
ZAPOČNITE DAN PUNI SNAGE: Ubacite laneno seme u svoju ishranu
Zahvaljujući jednostavnim sastojcima i brzoj pripremi, možete impresionirati porodicu ili prijatelje ukusnim jelom koje je istovremeno elegantno i domaćinsko.
Kombinacija senfa i vuster sosa donosi poseban šmek, dok pavlaka čini sos neodoljivo kremastim.
Sastojci:
- 800 g svinjskog filea
- 1 glava belog luka
- 150 ml belog vina
- 100 ml bujona (vode)
- svež peršun
Priprema:
Beli luk očisite i presecite po sredini, ali ne do kraja (čenovi treba da ostanu celi). Sa mesa skinite masnoću i isecite šnicle debljine 2 cm. Propržite meso na zagrejanom ulju, pa izvadite. Stavite luk, kratko propržite, pa vratite meso. Sipajte vino i vodu (bujon) i ostavite još 5 minuta da se krčka. Pospite seckanim peršunom.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74