Izvor: telegraf.rs
28.10.2024 u 10:03
0

Incident na ekskurziji u Nišu! DEČAK TVRDI DA GA NASTAVNIK NAPAO

Na đačkoj ekskurziji učenika osmih razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” dogodio se incident u kome je nastavnik matematike navodno fizički napao učenika V.R. (14). To su za lokalni mediji subotica.com ispričali dečak i njegova majka Jelena. Incident zbog kog su svi jako potrešeni dogodio se u noći između četvrtka i petka u hotelu “Vidikovac” u Nišu.

Postoji pravilo da u ponoć svi moramo da budemo u svojim sobama. Grupa drugara i drugarica je bila kod nas u sobi i razišli su se. Međutim, ostale su neke stvari i ja sam krenuo da vratim papuče drugaricama. Njihova soba je bila naspram sobe nastavnika matematike, ja sam samo ušao i dao im papuče, i izašao napolje. U tom trenutku nastavnik je izašao iz sobe, tada čak nisam ni video ko je samo sam čuo da je neko agresivno otvorio vrata. Nisam se ni okrenuo, već samo počeo da trčim ka svojoj sobi. Kako sam zatvarao vrata on je uleteo i priklještio me vratima, kvaka me je udarila u grudni koš a on me je udario u lice – prepričava nam traumatično iskustvo V.R. – Počeo je da me vuče za ruke, gde su mi ostali tragovi od njegovih noktiju. Rekao je kako sam ga probudio, kako ne može da spava neko vreme jer lupamo na vrata. Rekao je da je neko pet puta lupao na vrata, ja to zaista ne znam jer ja nisam to uradio.

 

SVEČANO ISPRED PALATE SRBIJA: Mađarski predsednik Tamaš Šujok u Beogradu, dočekuje ga predsednik Vučić (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter