Izvor: ALO
20.07.2022 u 08:44
0

ZBOG SNIMAKA GOLE ŽENE! Ljuba Perućica komentarisao je vrele kadrove

Ljuba Perućica je pre nekoliko dana predstavio novi spot

Ljuba Perućica je pre nekoliko dana predstavio novi spot za pesmu “Erotična” u kojem je glavnu ulogu igrala njegova supruga Katarina Kolozeus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Golišavi kadrovi zgodne voditeljke su zapalili Jutjub, a sada je o eksplicitnim kadrovima govorio i pevač Ljuba Perućica.

On je voditeljima televizije otkrio šta misli o komentarima da je zbog vrućih snimaka pored spota trebalo da stoji oznaka 18+.

Ljuba je poručio da su on i Katarina pazili da spot bude umeren, ne vulgaran.

„Išli smo u Dominikansku republiku pre svega zbog odmora, odlučili smo da tamo snimimo lepe kadrove za pesmu. Uživali smo i u odmoru i u snimanju spota. Meni je pala ideja na pamet da kad već idemo na tako egzotično i erotično mesto, zašto ne bismo onda snimili pesmu. Spontano je sve išlo. Imali smo samo dve nedelje pre odlaska na odmor da smislimo sve. Kadrove smo zaista birali, nismo želeli da to bude preterano i vulgarno, već da bude umereno. Svako ima svoj ukus, što se nas tiče ovo je ok, nije preterano. Što moja supruga kaže, naša intima je puno zanimljivija od ovoga. Što se nas tiče, mi nismo preterali“, rekao je Perućica.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter