Izvor: Kurir.rs
14.01.2024 u 11:25
0

„PRVA SVIRKA MI JE BILA NA AUTOBUSKOJ STANICI U KAFANI GDE KERA NE BIH PUSTIO“: Pevač se prisetio mučnog puta do uspeha

Ljuba Perućica poreklom je iz Požarevca, tamo je proveo svoje detinjstvo i završio osnovnu i nižu muzičku školu, kao i gimnaziju. Sa 18 godina je došao u Beograd, a sa 23 je dobio šansu da svoj talenat za muziku pokaže u muzičkom takmičenju.

„PUKNEM I IZBACIM SVE“ Ljuba Perućica otkrio šta ne podnosi kod supruge Katarine: Ne dozvoljava mi…

Pevač se prisetio svojih početaka i otkrio kako je izgledao prvi nastup.

– Nisam nikada radio u nekoj firmi. Sa 17 godina mi se javila želja da nastupam, moja prva svirka je bila sa Filipom Bulatovićem, koji danas peva sa Borkom Radivojevićem, to je njegov pevač u orkestru. Ja sam imao klavijaturu, on je imao ozvučenje, a nismo imali dozvolu, pa smo autobusom išli – rekao je Ljuba i dodao

 Prva svirka mi je bila na autobuskoj stanici u nekoj kafani gde ja danas kera ne bih pustio. Za svoj osamnaesti rođendan sam zamolio sve goste da mi donesu kovertu, koliko ko može, hteo sam da kupim ozvučenje. Sećam se da mi je tata rekao ‘mani se gluposti, uči ti školu’, meni je tada proradio inat, taj dan je bio Sveti Nikola i ja mu kažem ‘zapamtiću ovo, sam ću da kupim’. I ja zamolim sve da mi za rođendan donesu kovertu i uspeo sam da kupim neke kineske kutije, mala mikseta i tako krenem – otkrio je pevač.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter