Izvor: Kurir.rs
14.01.2024 u 12:30
0

ĆERKA NAŠE PEVAČICE UMRLA U 27. GODINI: Zbog Majine bolesti napustila estradu – tuga pregolema

Narodna pevačica Vera Ivković iza sebe je imala bogatu muzičku karijeru, ali je život obeležila je velika tragedija.

NAKON OPERACIJE GUDELJA OGLASILA SE ANASTASIJA: Pevačica objavila fotku, a jedan detalj svima privuko pažnju (FOTO)

Svoju muzičku karijeru je započela sa suprugom Danilom Živkovićem, ali je ubrzo nastavila sama da nastupa i osvaja brojne nagrade i priznanja.

Veru su svi pamtili i po njenom neodoljivom osmehu, ali je on zauvek nestao kad se saznalo da ćerka Maja boluje od neizlečive bolesti – lupusa od koje je, nažalost, preminula u 27 godini.

Pevačica je napustila karijeru da bi se posvetila porodici, a na kraju se i sama razbolela zbog tuge.

– Mama se teško borila s bolešću moje sestre Maje. To ju je koštalo zdravlja. Maja je rano obolela, u 15. godini, a mama i tata su sve učinili da joj pomognu. Nažalost, bolest je bila neizlečiva – rekao je jednom prilikom Verin sin Vlada.

Veru je zadesila porodična tragedija kada joj je ćerka 2006. godine premina, dok je i njen suprug šetiri godine pre ćerkne smrti izgubio životnu bitku.

Njihove smrti uticale su na Verino zdravlje, pa je doživela dva moždana udara. Nakon toga smeštena je u Centar za stara lica u Rumi gde je i preminula 2012. godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter