Izvor: Kurir
15.03.2024 u 07:31
0

UMRLA JE OD BOLI ZA PREMINULOM ĆERKOM, A CEO ŽIVOT NIJE SKIDALA OSMEH SA LICA: Evo kako se tužno, u tišini ugasio život poznate JUGOSLOVENSKE PEVAČICE

Čuvena pevačica Vera Ivković rođena je 1949. godine u Lazarevcu. Muzičku karijeru započela je davne 1966. godine.

Za sve godine rada snmila je veliki broj pesama, a mnoge su do danas ostale veliki hitovi, neke od njih su: Šuška se, šuška“, „Šta će mi šalvare“, „Da nije tebe“, „Samo ti si u mom srcu“…

Mnogo puta je nagrađivana za svoj radi učestvovala je na velikom broju festivala, a bila je veoma cenjena i od strane publike.

ZAR I TI, SINE BRUTE: Na današnji dan UBIJEN NAJVEĆI VOJSKOVOĐA IKADA – JULIJE CEZAR, evo najvažnijih događaja 14. marta!

Krajem devedesetih pevačica se zbog porodice povukla iz medija, a onda je doživela strašne udarce od života.

Zbog tragedija koju su zadesile njenu porodicu Ivkovićeva je prekinula karijeru, naime pevačici je preminuo suprug 2002. godine, a zatim 2006. i ćerka, piše Vikipedija.

Nakon svega što je preživela i pevačica se razbolela, a preminula je 10. marta 2012. godine u domu za stara lica u Rumi.

– Teško se borila s bolešću moje sestre Maje. To ju je koštalo zdravlja. Maja je rano obolela, u 15. godini, bolest je bila neizlečiva i umrla je u dvadeset sedmoj. Mama i tata su sve učinili da joj pomognu. Pomoć su tražili svuda. Nažalost, nije joj bilo spasa. Majina smrt je pokosila majku, a ubrzo je umro i otac. Često je kroz suze dozivala Maju… – rekao je jednom prilikom Verin sin Vlada, koji se o majci najviše brinuo otkad je obolela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter