Izvor: Kurir.rs
14.01.2024 u 09:09
0

BRED PIT PREŠAO IGRICU – RAZVIO MOĆAN BIZNIS: U 2023. godini zaradio 31 MILION, ovo je tajna

I dok šoubiz scena prati sudske parnice između Anđeline Džoli i Breda Pita zbog popularnosti bivših supružnika, oni koji prate tržište nekretnina slučaj prate zbog uključenih značajnih poslovnih transakcija. Naime, Bred Pit, uz glumu, popriličnu zaradu ostvaruje na nekretninama u koje je tokom godina veoma pametno ulagao.

POREMETIO MU PSIHU: Bred Pit otkrio koji film ga je „pomerio“

Procenjuje se da glumac danas poseduje nekretnine u vrednosti od 72 miliona dolara. Bredov smisao za nekretnine bio je poprilično očit kada je 2023. godine prodao porodično imanje za neverovatna 33 miliona dolara. Tu nekretninu je počeo da stvara pre više od tri decenije, kad je od Kasandre Peterson kupio vilu za „samo“ 1.7 miliona dolara.

Imanje je na kraju proširio na pet kuća i zemljišta, sa skejt-parkom, tajnom pećinom i tri bazena. To je bilo mesto gde su on i Anđelina odgajali šestoro dece.

Pametno kupuje

Pre nekoliko godina je kupio tri studija od svog prijatelja, britanskog vajara Tomasa Hausejdža, u popularnoj četvrti Frogtaun u Los Anđelesu.

Ovo područje, nekad industrijsko, danas je utočište umetničke zajednice. Najpre je u aprilu za 4.095.000 dolara kupio parcele koje su bile postavljene jedna do druge, nakon čega je za 2.933.500 dolara kupio zgradu prekoputa. To je finansirao pozajmicom od 2 miliona dolara kod City National Bank. U julu 2022. kupio je Seaward, bivši dom američkog pisca DL Džejmsa u Karmelu u Kaliforniji, za 40 miliona dolara, bez kredita.

Pozajmio Anđelini novac za kupovinu nekretnine

Pravne bitke Breda i Anđeline zato se sad protežu i na zajedničke poslovne poduhvate, poput francuskog vinograda Miraval. Kupljeno za 60 miliona dolara 2011. godine, ovo imanje s 35 soba i 1.000 hektara sada je u fokusu njihovih sporova. Takođe, kada je htela da kupi vilu Sesila B. Demajlija za 24,5 miliona dolara, Bred je Anđelini pozajmio 8 miliona dolara koje je trebalo da vrati s kamatama, piše Hello.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter