Izvor: Happy BSC Portal/Index.hr
09.01.2024 u 19:50
0

HOLIVUDSKI ŠMEKER OTKRIO ZAŠTO JE BIO LJUBOMORAN NA BREDA PITA: „Mrzeo sam ga“ (VIDEO)

Dugo nije mogao da natera sebe da pogleda film jer je uloga koju je želeo pripala njegovom kolegi

Džordž Kluni i Bred Pit su dugogodišnji prijatelji, saradnici i superzvezde sa holivudske A-liste. Ipak, na početku svojih karijera, često su se takmičili za iste uloge.

Danas obojica imaju zavidne karijere, ali postoji jedna posebna uloga dodeljena Pitu, zbog koje je Kluni godinama bio zelen od zavisti.

Glumica Đina Dejvis otkrila je u razgovoru za Good Morning Britain da joj se Kluni prilikom jednog davnog susreta požalio rekavši: „Mrzim tog Breda Pita!“ Kada ga je upitala zašto, znajući da su glumci inače u sjajnim odnosima, on je objasnio da je to „zato što je Bred dobio ulogu“.

Sigurno bi nešto zeznuo

Radi se o ulozi Džej Dija u filmu „Telma i Luiz“, Ridlija Skota, koja je pomogla Pitu da dođe na listu najtraženijih holivudskih glumaca. Iako je uloga kratka, prošla je vrlo zapaženo, a Kluni je toliko želeo da je dobije da je išao na audiciju najmanje pet puta. Na kraju je ipak ostao bez nje.

Glumac je na Telluride Festivalu priznao da zbog toga godinama nije mogao da natera sebe da pogleda ovaj kultni film.

MUKE ZBOG OBOŽAVATELJKE: Zdravko Čolić otkrio kroz šta je prošla njegova supruga

– Bred i ja smo prošli sve audicije, ali na kraju su se odlučili za njega. Iskreno, nisam mogao da pogledam taj film nekoliko godina.

Kada ga je konačno odgledao, priznao je da je Pit bio „pravi izbor“, koji je „stvarno dobar u tome“, i zaključio da bi on, da je dobio ulogu, „sigurno nešto zeznuo“, prenosi index.hr.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter