Izvor: HAPPYBSC
09.01.2024 u 14:17
0

MUKE ZBOG OBOŽAVATELJKE: Zdravko Čolić otkrio kroz šta je prošla njegova supruga

Popularni pevač izgradio je jednu od najuspešnijih muzičkih karijera na našim prostorima, raskošnim glasom i harizmom osvajao je sve, a oduvek je važio za velikog zavodnika.

Zdravko Čolić imao je pedeset godina kada je 2001. oženio Aleksandru, sa kojom je prethodno bio jedanaest godina u vezi.Pevač je sa suprugom u braku dobio dve ćerke Unu i Laru. U svojoj karijeri dugoj više od pet decenija ostavio je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni, a pored toga osvajao je srca miliona, te ne čudi što ima veliki broj obožavateljki.

DOŽIVELA JE GRUPNO SILOVANJE SA ŠESNAEST GODINA: Parališuća ispovest ćerke SRPSKOG kompozitora (FOTO)

Čola se jednom prilikom prisetio jednog neprijatnog događaja koji se desio njegovoj supruzi.

„Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla ju je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica.

To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti“, rekao je Čola u jednom intervjuu

Kako ističe popularni pevač, njegova supruga nije ljubomorna, pa se sve brzo završilo.

„Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao“, istakao je tada pevač.

Podsetimo, nedavno je gradonačelnik Dubrovnika, Mato Franković, objavio preteće pismo koje je dobio zbog nastupa Zdravka Čolića za Novu godinu u ovom gradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter