Izvor: BLIC ŽENA
22.03.2024 u 10:45
0

BLEJK LAJVI MRZI INTIMNE SCENE OD SVOG MUŽA: „To je svaki put mučenje“

Blejk Lajvli je u razgovoru za Tonight show otkrila da joj je teško da gleda intimne scene koje je snimio njen suprug Rajan Rejnolds

Blejk Lajvli je u razgovoru za Tonight show otkrila da joj je teško da gleda scene se*sa koje je snimio njen suprug Rajan Rejnolds. Prisetila se neugodne situacije koju je doživela tokom jednog leta sa ćerkom Džejms.

„Svi su u avionu želeli da gledaju Deadpool, svi. To je bilo pravo mučenje. Gde god sam pogledala, svaki ekran je prikazivao mog supruga u intimnim scenama sa drugom ženom. Onda je i moja ćerka pogledala ekran i počela da maše Rajanu jer je mislila da je to kao FaceTime“, ispričala je 36-godišnja glumica.

nače, Deadpool je film iz 2016. godine u kojoj Rajan Rejnolds ima glavnu ulogu.

Nedavno je glumica otkrila i pravilo koje ona i suprug uvek slede kako bi održali varnice u braku. Vrlo su jasno dali do znanja da neće dopustiti da Holivud utiče na njihov ljubavni život.

MARGOT ROBI IMA NOVI PROJEKAT: Filmska adaptacija jedne od najpopularnijih video-igara na svetu

 

Blejk i 47-godišnji Rajan imaju jedan od najskladnijih holivudskih brakova. Poznati su po tome što često zadirkuju jedno drugo na društvenim mrežama. Zajedno imaju četvoro dece, od čega tri ćerke – Džejms (9), Inez (7) i Beti (4). Ime i pol četvrtog deteta još nisu otkrili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter