Izvor: Kurir
22.03.2024 u 09:38
0

RASTINE KOMŠIJE ZNAJU SVAKI NJEGOV KORAK! A kad Ana Nikolić čuje šta mu kažu za devojku, dići će joj se kosa na glavi

Komšije Stefana Durića Raste ističu da reper često boravi kod kuće, te da kada je sa ćerkom, vodi je i u vrtić i u šetnju. Najbliži susedi kažu da Anu Nikolić odavno nisu videli i misle da treća osoba obavlja sve dogovore sa njom umesto njega.

– Ono što sam ja do sada videla je da je Stefan posvećen otac. Ispratila sam malo u novinama svađu između njega i Ane, ali koliko se sećam, nije ovo prvi put da se natežu preko medija. Dete bi trebalo da ima oba roditelja, to je u većini slučaja ispravna opcija, naravno ako jednako brinu… – započela je jedna baka, koja nije želela da nam otkrije svoje ime.

– Vidala sam ih kada idu u vrtić, kada se vraćaju iz vrtića, u šetnju kada idu takođe ih neko odveze donekle. Tara je mnogo slatko dete, liči na tatu moram priznati.

Kada smo jednog komšiju pitali za Anu, trebalo mu je vremena da se priseti na koga mislimo.

– Verujte, toliko je dugo nisam video, da sam i zaboravio kako izgleda. Mislim da se ni Rasta ne nalazi sa njom zbog deteta, već da mu vozač obavlja sve neophodne poslove. Nije ona zalazila ovde duži vremenski period – rekao je Marko.

– Greota zbog deteta da ne mogu da se slože oko nekih stvari. Mislim da njemu dosta pomaže i njegova devojka, deluje mi kada ih vidim svo troje zajedno. Nekoliko suseda je reklo da ga retko kada vida, te da često ima običaj da samo prođe kolima do garaže.

– Koliko sam ispratila, kada mu ćerka nije tu, voli duže da spava, pa izađe iz stana tek popodne. Nekada ga samo po automobilu prepoznamo – rekla je komšinica Maja.

Podsetimo, Ana je nedavno na Instagramu objavila prepisku sa Rastom, a iz navedenih poruka zaključili smo da su bivši supružnici ponovo u ratu.

– Fantastično sam. Nema zbog čega ja da se držim, nek se drže drugi. Da li stvarno mislite da bi neko Rasti dodelio dete? Ako ova zemlja misli da to tako treba, da svi skočimo na glavu – rekla je Ana

DELIO DECI KARTE ZA NJEGOV FILM

Prošle godine je premijerno prikazan film o Rasti, a nas je zanimalo da li su ga komšije odgledale.

– Nisam stigao, a i iskreno čuo sam dosta negativnih komentara, pa nisam hteo sebi da pokvarim sliku o njegovoj muzici koju pratim odavno – rekao je komšija i dodao:

– Ispao je velika faca jer je klincima u ulici podelio karte za film, dokazao je da poštuje svoje fanove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter