Izvor: INFORMER
26.03.2024 u 16:36
0

ČOVEK KOJI NE SME OSTATI U ŽIVOTU! OBUČAVAO TERORISTE I POMAGAO OKO PLANIRANJA NAPADA:Udarno iz Moskve! Rusi rešili

Ukrajinska služba je povezana sa terorističkim napadom na "Krokus siti" kod Moskve, rekao je danas šef ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) Aleksandar Bortnjikov novinaru Pavlu Zarubinu.

On je dodao da je načelnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine Kiril Budanov legitimna meta za Oružane snage Rusije, kao i svi oni, koji čine zločine protiv Ruske Federacije i obećao da će Moskva odgovoriti na napade.

 

NEĆE SE ONI GLAVE NANOSITI! MOSKVA kao u stara dobra vremena po kratkom postupku! SMRTNA KAZNA ZA TERORISTE

 

Bortnjikov je dodao da je Kijev organizovao pripremu za borce koji su izveli teroristički napad na Bliskom istoku i otkrio da su teroriste u Ukrajini hteli da dočekaju kao heroje.

– Banditi su planirali da odu u inostranstvo, odnosno na teritoriju Ukrajine. Tamo su ih čekali. Ova informacija se sada razrađuje – prokomentarisao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter