Izvor: Jutarnji.hr
05.04.2024 u 11:31
0

IZNETE NOVE OPTUŽBE PROTIV BREDA PITA: Anđelina zadala strašan udarac, bitka ponovo počinje

Američka glumica i rediteljka Anđelina Džoli tvrdi da je fizičko zlostavljanje njenog bivšeg supruga Breda Pita "započelo puno pre" incidenta u privatnom avionu 2016., koji je rezultirao njenim zahtevom za razvod od holivudskog glumca, stoji u dokumentima do kojih je došao Page Six.

Pravni tim glumice izneo je bombastične tvrdnje u pokušaju objavljivanja komunikacije koja bi dokazala da je Pit odbio da dopusti svojoj bivšoj supruzi da proda svoj deo njihove francuske vinarije Chateau Miraval osim ako ona ne potpiše „opterećujući“ i „opsežan“ ugovor o poverljivosti podataka.

“Iako je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Anđeline Džoli započela znatno pre porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Anđeles u septembru 2016., ovaj let je bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmerio i na decu. Džoli ga je tada odmah ostavila”, stoji u dokumentu.

YOUTUBE/PRINTSCREEN/TODAY

Prema sudskoj odluci, ugovorom o poverljivosti 60-godišnji Pit pokriva svoje „loše ponašanje, bilo ono povezano s Miravalom ili ne,“ u pokušaju da spreči Džoli da javno govori o njegovom navodnom zlostavljanju.

Anđelinini advokati takođe su tvrdili da je Bred želeo da se ona „ugovorno obaveže“ na ćutanje nakon što je 2021. otkrio da je predala zapečaćene dokumente, koji su se sastojali od „e-mailova, sažetka svedočenja porodice i drugih dokaza“, kako bi se rešio njihov spor oko starateljstva nad decom.

U to vreme Pit je pristao da kupi Džolinine deonice francuske vinarije, ali je navodno odustao jer se bojao da bi zapečaćeni dokumenti njegove bivše „na kraju mogli postati javni„, navodi se u dokumentima.

Gospodin Pit odbio je da otkupi udeo gospođe Džoli ako ona neće ćutati zbog ugovora o poverljivosti„, rekao je njen advokat Pol Marfi.

“Odbivši da kupi njen udeo u vinariji, ali ju je zatim tužio, gospodin Pit je direktno doveo u pitanje zašto mu je taj ugovor toliko važan i za šta se to tačno nadao da neće isplivati u javnost: njegovo zlostavljanje gđe Džoli i njihove porodice”, nastavio je, aludirajući na Pitovu tužbu protiv Džoli iz 2022. jer je prodala svoje deonice u vinariji drugoj strani.

U dokumentima se takođe tvrdi da Džoli „nikada nije podnela tužbu“ protiv svog bivšeg supruga jer je „verovala da je najbolje da Pit prihvati odgovornost da pomogne porodici da se oporavi od posttraumatskog stresa koji je prouzrokovao.”

Međutim, izvor blizak glumcu rekao je za Page Six da Džoli „kontinuirano pokušava da odvrati pažnju od pravnih gubitaka, nudeći nerelevantne ili netačne informacije“ u daljnjim sudskim procesima

„Postoji obrazac da svaki put kada izgubi, ona nastavlja da se vraća na ovo… ovde nema ničeg novog“, dodao je izvor.

Printscreen/Instagram

U sudskim dokumentima takođe se navodi da je Džoli bila ta koja je predstavila „još širi“ ugovor o poverljivosti, dok je Pitov pravni tim predstavio „standardni“ ugovor, isključivo namenjen „zaštiti poslovanja“.

„Klauzula je takođe jasno rekla da Džoli neće imati ograničenja da govori u vezi njihovog brakorazvodnog postupka ili postupka oko starateljstva. Posebno je navedeno: „ova obveza, međutim, neće ograničiti mogućnost bilo koje strane da podnese bilo kakve zahteve, odluke ili svedočenje u bilo kojem pravnom postupku‘“, navodi se.

Podsetimo, bivši holivudski par zajedno je kupio Château Miraval 2008., a imanje koje je ujedno i vinograd, poznato je po nagrađivanom penušavom roséu.

Osim oko vinograda, Džoli i Pit se svađaju i oko starateljstva nad decom. Par, koji se venčao 2014., sudi se oko starateljstva nad 22-godišnjim Medoksom, 20-godišnjim Paksom, 19-godišnjom Zaharom, 17-godišnjom Šajlo te 15-godišnjim blizancima Vivijen i Noksom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter