Izvor: Kurir.rs
14.01.2024 u 08:32
0

ANASTASIJA POKAZALA KAKVA JE DOMAĆIĆA, BLAGO GUDELJU: Recept za ovaj slatkiš će vas oduševiti

Nemanja Gudelj vezni igrač „Sevilje“, doživeo je tešku povredu na terenu. Doktori su dobro procenili situaciju, pa je odmah podvrgnut operaciji, ali to je dovelo u pitanje nastavak sezone i njegov nastup za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

ZA MODNI DETALJ ISKEŠIRALA SKORO 3.500 EVRA: Anastasija Ražnatović pozirala u Dubaiju, svi gledaju u njenu torbicu (FOTO)

Operacija je prošla u najbolje redu i fudbalera čeka dug oporavak, a uz njega je supruga Anastasija koja se trudi da mu što više pomogne u narednom periodu.

Cecina ćerka je u nekoliko navrata pokazala da je veliki gurman, ali i da ume da se snađe u kuhinji, a njena ekspertiza su po svemu sudeći slatkiši.

Pre nekoliko godina otkrila je recept za svoj omiljeni kolač od samo tri sastojka koji je brz, jednostavan i najvažnije, ukusan, i pravi je izbor za sve one koji ne mogu da žive bez slatkiša.

Sastojci

– 200g sirove smese marcipana – 100g neslanih pistaća sitno seckanih – 200g bele čokolade – 2 kašike šećera u prahu

Priprema

Marcipan naseckajte i potom razradite viljuškom. U smesu ubacite šećer u prahu i pistaće i dobro ujedinite smesu.

Pokvasite ruke i od sjedinjenih sastojaka oblikujte kuglice, i takve ih uvaljajte u otopljenu čokoladu i pospite pistaćima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter