Izvor: Kurir
08.03.2024 u 20:42
0

OVA FOTKA JE DOKAZ U KAKVIM ODNOSIMA JE ANASTASIJA SA PORODICOM GUDELJ! Dugo se nagađalo, a Nemanja je sada prekinuo SPEKULACIJE

Fudbaler Nemanja Gudelj objavio je fotografiju na kojoj zajedno poziraju tri žene koje voli najviše na svetu, supruga Anastasija Ražnatović, sestra Vanja i majka Olivera.

Iako se svojevremeno šuškalo o odnosu Gedeljeve porodice sa Anastasijom, on je jednom fotografijom stao na put raznim nagađanjima.

Njih tri pozirale su sređene od glave do pete, pred večerašnji izlazak za verovatno Dan žena.

Srećne, doterane i nasmejane, Anastasija, Vanja i Olivera pozirale su, a Gudelj je njihovu fotografiju odmah objavio na mrežama.

Vanja i Anastasija su odmah prokomentarisala njegovu objavu i dodale emotikone srca. Kako se spekulisalo o njihovom odnosu, jedan komentar ispod njegove objave posebno je skrenuo pažnju:

„Bravo Nemanja! Ovom slikom si sve dušmane ućutkao“, glasi komentar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter