Izvor: Alo
03.04.2024 u 11:44
0

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PRESEKLA: Komunikacija nije bila dovoljna, nastao haos!

Cecina ćerka poslala jasnu poruku

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su proslavili dve godine ljubavi.

Ispod fotografije srećnog para nizali su se komentari od strane porodice Gudelj i Ražnatović, te nema sumnje da su odnosi Ražnatovićeve i Nemanjine majke odlični.

Međutim, jedna poruka Anastasije juče je zbunila javnost i svi su se zapitali na koga se odnosi.

PREKLINJALA GA DA JE NE OSTAVI, PA SE 2 MESECA NAKON RAZVODA UBILA: Kaže da mu je 28 godina mlađa produžila život – BURNI LJUBAVNI ŽIVOT BORE ĐORĐEVIĆA

– Dugo sam mislila da je komunikacija ključ, dok nisam shvatila da je to ustvari razumevanje. Možete da pričate sa nekim o čemu god želite, ali ako vas ne razume, nastaje tihi haos –  ostavila je Anastasija poruku na svom Instagram storiju.

Podsetimo, ispod zajedničke fotografije Anastasije i Nemanje, fudbalerova sestra je ostavila komentar po kome se jasno može videti u kakvom su odnosu.

– Lepotica i zver – napisala je Vanja i dodala emotikone srca i ruže.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter