Izvor: Nportal
03.04.2024 u 13:29
0

NIJE PLATILA NI KAFU, HARIS MI JE PREVIŠE UDOVOLJAVAO: Kada je shvatila šta je URADILA MELINA SAD „OBRNULA ĆURAK“ – evo da li je on prima nazad

Pevač Haris DŽinović je zvanično okončao brak sa Melinom, nakon čega je počeo da iznosi detalje o njihovom odnosu.

Tokom njihovih 22 godina braka, imali su dvoje dece – ćerku Đinu i sina Kana. Deca su ostala u porodičnoj vili na Senjaku, dok se Melina neočekivano iselila.

U emisiji „Scena“, Haris je otkrio da je shvatio da je Melina bila sa njim zbog novca i da nije štedeo kada je u pitanju ona. Takođe je naveo da je Melina odnela sav nakit iz vile nakon što ju je napustila, iako joj je kupovao brojne skupocenosti, uključujući brendirane torbe vredne desetine hiljada evra.

Međutim, istakao je da materijalne stvari nisu najbitnije. Haris je naglasio da je Melini kupovao skupe poklone, ali da nikada nije platila ni jednu kafu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter