Izvor: Kurir
03.04.2024 u 11:32
0

LANE JOJ PREPISAO KUĆU, A TO JE PREĆUTALA? Ćerka pokojne GLUMAČKE LEGENDE se ponovo oglasila

Ćerka Milana Gutovića ponovo se oglasila i demantovala da je od oca za života dobila kuću, a kao dokaz podelila je jednu staru fotografiju.

Ćerka pokojnog Milana Laneta Gutovića, Milica Gutović, nedavno je u javnosti pokrenula priču o nasledstvu svog oca, iz kog su, kako tvrdi, ona i sestra nepravedno izostavljene. Milica je optužila, medicinsku sestru sa VMA, gde se njen otac tada lečio, da je uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom u njegovu bolničku sobu, kako bi prisustvovali glumčevom navodnom usmenom zaveštanju.

Tim povodom za medije su govorili glumčevi prijatelji, ali i Mile Zarić, kum Milice Gutović koji je rekao da je Lane ćerki za života dao njegovu porodičnu kuću, odnosno kuću njegovih roditelja.

Milica se sada ponovo oglasila i demantovala navode o kući koju je, navodno, dobila od oca.

 

Ona je objavila sliku na kojoj je ona kao devojčica sa svojim dedom, a Lanetovim ocem Spasojem Gutovićem i napisala:

– Moj deda Spasoje Gutović (tatin otac) i ja, ispred jedine kuće tatinih roditelja. Ta kuća je srušena 2010. godine! Ovim putem želim da demantujem nedobronamerne glasine da sam od oca, za života dobila na poklon kuću, za koju se svako može uveriti da ne postoji! Žalosno je kakve komentare moram da demantujem. Ali moram! Zaista bi se svako pametan zapitao koliko je bio blizak prijatelj inicijator ove lažne vesti ako ovakve stvari ne zna! – napisala je Milica.

Odgovarajući na komentare podrške koji su se nizali ispod njene objave, Milica je potvrdila da se kuća sa slike nalazi u Kumodražu.

– Na njenom mestu je, što je vrh apsurda, sagrađena nova kuća i u njoj žive moja polubraća – odgovorila je Milica na pitanje jednog od pratilaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter