Izvor: Informer
26.12.2023 u 18:18
0

ZA MODNI DETALJ ISKEŠIRALA SKORO 3.500 EVRA: Anastasija Ražnatović pozirala u Dubaiju, svi gledaju u njenu torbicu (FOTO)

Anastasija je podelila snimak iz Dubaija, a fanovi nisi mogli, a da ne primeti modni detalj za koji je pevačica iskeširala pozamašnu svotu novca.

Pevačica Anastasija Ražnatović boravila je nekoliko dana u Beogradu zbog porodične slave Sveti Nikola, a nakon toga se vratila kod svog supruga, Nemanje Gudelja u Sevilju.
Poznati par je nakon toga odlučio da spakuje kofere i otputuje na odmor u Dubai.

Anastasija je sada na svom Instagram profilu podelila snimak iz kafića, a svi su primetili jedan modni detalj.

Naime, mlada pevačica se snimala dok je na sebi imala šarenu haljinu sa dubokim dekolteom, ali ipak ono što je svima zapalo za oko jeste skupocena tobrica koju je Ražnatovićeva držala u krilu.

U pitanju je roze, mala torba, poznate marke  čija cena iznosi neverovatnih 3.495 evra.

Printscreen-Instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter