Izvor: Far Out Magazine
08.01.2024 u 10:00
0

POREMETIO MU PSIHU: Bred Pit otkrio koji film ga je „pomerio“

Bred Pit je odigrao mnogo kompleksnih uloga u svojoj karijeri, ali je za jednu otkrio da mu je uticala na psihičko zdravlje. I to ne toliko sam lik, koliko proces snimanja.

Snimanje filma „Intervju sa vampirom“ iz 1994. godine loše je uticalo na slavnog glumca. Pit je uz Toma Kruza imao glavnu ulogu. Kao najveći problem glumac je naveo mukotrpan proces snimanja.

GLEDALA MU MIŠIĆE A NE DUŠU: Tanja Savić otkrila teror kroz koji je prošla

Samo jedna scena na dnevnom svetlu

– Bilo je teško snimati „Vampira“. Završio sam sa snimanjem „Legende o jeseni“ i odmah krenuo sa ovim projektom. Pre svega, sve se odvijalo u mraku. Snimali smo tri meseca u Nju Orleansu, u potpunom mraku, noćima. Postoji uvodna scena u filmu koja je snimana na dnevnom svetlu, ali to je to. Ceo film je u mraku. Sve to je počelo jako da utiče na moju psihu – zaključio je glumac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter