Izvor: BSC Happy/Blic.rs
08.01.2024 u 10:25
0

„ZAR NA BOŽIĆ TAKO?!“ Radu urnisali zbog haljine „na izvol’te“ (FOTO)

Rada Manojlović pojavila se u jednoj prazničnoj emisiji u beloj haljini koja je imala izuzetno visok šlic, te potpuno otvoren dekolte, a s bodijem sa vezom ispod, u boji kože.

printscreen pink

Dok je pevala, rukom je sve vreme „smirivala“ otvoreni deo kreacije sa strane na nozi, a pošto je sela s ostalim gostima – tražila je dodatak u istom tonu i stavila isti preko butine, sa namerom da ne pokaže i previše.

Ipak, tviteraši su je vrlo brzo „pikirali“, smatrajući da joj je izbor bio previše izazovan za Božić.

POREMETIO MU PSIHU: Bred Pit otkrio koji film ga je „pomerio“

– Jao, bre, Radmila, zar danas ovako, ko ti je rekao da to obučeš? – pitali su se pojedinci uz emotikon smeha do suza, a bilo je i onih koji su bili daleko oštriji i nazivali je seljankom, devojkom sa „uvek upitnim odevnim kombinacijama“.

S druge strane, izvesni fanovi pokušavali su da je spasu prozivki, ali se takođe nisu slagali s izborom koji je napravila.

– Greška, piznajem – oglasila se bila i Rada.

– Nije brus, to je bodi, ali boje kože, za ovu priliku i ova svetla, neumesan – slagala se i sama s nekim komentarima.

GLEDALA MU MIŠIĆE A NE DUŠU: Tanja Savić otkrila teror kroz koji je prošla

Podsetimo, pevačica je nedavno osvrnuvši se na godinu koju smo ispratili kazala kako je svesna da se ovakve stvari dešavaju i da joj javnost ovakve reči upućuje, ali da je to ne pogađa jer je dovoljno sazrela.

– …Mnogo je manje hejtera. Oni loši komentari, sa kojim sam se do sada susrela, su uglavnom akonto toga što sam sa sela. Konstantno sam „seljanka“. To je nešto što ne mogu da promenim, tako da se protiv toga ne borim. Šta god da obučem, kažu da sam seljanka. Nemam problem ni sa tim, dovoljno sam sazrela – izjavila je bila Manojlovićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter